od 2016-03-12 do 2016-03-12

Warsztaty kulinarne na Biobazarze

Zapraszamy na warsztaty kulinarne dla dzieci, organizowane przez Fundację Zwalcz Nudę oraz BioBazar.

Będą myszy, pasty a nawet kogel-mogel w dwóch wersjach. Ukręcimy go własnoręcznie. Będzie też opowieść o dietetycznych i symbolicznych walorach jaja.

Zajęcia poprowadzi Monika Węgrzyn, która jest dziennikarką od lat propagującą zdrowy styl życia. Współpracowała z magazynem "Moda na zdrowie", a obecnie prowadzi dział kuchni w magazynach "Żyjmy dłużej" i "Superlinia". Pisze też w magazynie dla rodziców "Gaga". Współpracuje z programem Miasta Warszawy "Wiem, co jem". Brała udział w warsztatach dla edukatorów kulinarnych prowadzonych przez fundację "Szkoła na widelcu". Mama trójki dzieci w bardzo różnym wieku. Miłośniczka kaszy jaglanej i innych tradycyjnych smaków kuchni polskiej.

CENA: 

20 PLN  ***przy płatności za miesiąc zajęć z góry (minimum 4 zajęcia)
22 PLN - ceny obowiązuje jedynie przy płatności przelewem do wtorku do godz. 12:00 na 4 dni przed zajęciami– konieczne przesłanie potwierdzenia mailem na adres: warsztaty@zwalcznude.pl

25 PLN - przy płatności od wtorku między 12stą do piątku do godziny 16stej - za przesłaniem potwierdzenia przelewu mailem na adres: warsztaty@zwalcznude.pl
30 PLN - przy płatności gotówką na miejscu; dotyczy również zapisów w ostatniej chwili i przelewów
w ostatniej chwili, czyli po godzinie 16stej w piątek. W przypadku przelewu na dzień przed - prosimy
o przyniesienie ze sobą potwierdzenia na zajęcia. *** W przypadku gotówki prosimy o przynoszenie równej kwoty, prowadzący prowadząc zajęcia nie ma jak wydawać resztę!!!

Program zajęć

Czas: 12 marca (sobota), godz. 11:00

Miejsce: BIOBAZAR, ul. Żelazna 51/53, Hala 4, Warszawa

 

Warszawa

Terminy
2016-03-12
Cena
30 zł pojedyncze zajęcia
Używamy plików cookies (ang.ciasteczka), by ułatwić korzystanie z serwisu tatento.pl i miejscaprzyjaznedzieciom.pl. Jeśli nie życzysz sobie, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
akceptuję