od 2018-01-22 do 2018-01-22

Akademia Małego Kucharza cz.5 - Tajemnice Owoców Morza

Warsztaty kulinarne dla dzieci, dla których gotowanie to ich pasja. Piąte już spotkanie z naszą Akademią Małego Kucharza to temat coraz bardziej popularny również wśród dzieci. Będą nim owoce morza! Próbujemy ich na rodzinnych wakacjach, coraz częściej spotykamy też w naszych sklepach. Jak wybrać te właściwe, jak się z nimi obchodzić, jak przygotować, by smakowały jak wspomnienie dalekiego wyjazdu?

Kiedy: 22 stycznia godzina 17.00 do 20.00

Gdzie: Pracownia SMAKU Jolanta Kleser, ul. Kościuszki 12

Dla kogo: dzieci 8-14 lat

Agnieszka Jasińska pokaże, jak obrać krewetki, jak "wystraszyć" ośmiornicę i jak wyczarować chrupiące kalmarowe krążki.  Będzie też egzotyczny deser!

MENU:
-czarny makaron z krewetkami i grzybami
-sałatka ziemniaczana z ośmiornicą
-chrupiące kalmary w tempurze
-kokosowy pudding z tapioki z musem mango

Strona wydarzenia tutaj 

Katowice

Terminy
2018-01-22
Cena
100 zł pojedyncze zajęcia
Używamy plików cookies (ang.ciasteczka), by ułatwić korzystanie z serwisu tatento.pl i miejscaprzyjaznedzieciom.pl. Jeśli nie życzysz sobie, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku, zmień ustawienia swojej przeglądarki.
akceptuję