Bycie rodzicem introwertycznego dziecka może wydawać się wyzwaniem, zwłaszcza w świecie, który promuje otwartość, pewność siebie i społeczną...
czytaj dalejCzy pamiętasz, jak jako dziecko bawiłaś się paluszkami, tworząc różne rytuały i wierszyki? Z pewnością znasz klasyczne „Sroczka kaszkę ważyła”...
czytaj dalejWyobraź sobie, że Twoje dziecko siada z radością przed tabletem, ale zamiast oglądać kolejne bajki, po prostu... uczy się angielskiego. I to nie...
czytaj dalejMówiąc „motoryka” mamy na myśli ogólną sprawność fizyczną człowieka i jego zdolność do wykonywania wszelkich działalności związanych...
czytaj dalejDługie karmienie piersią ma swoich zwolenników i przeciwników. Warto jednak zastanowić się samodzielnie nad taką decyzją, a nie słuchać powszechnie...
czytaj dalejKarnawał w pełni. Czas balów i zabaw. Dzieci uwielbiają takie wydarzenia i czekają na nie z zapartym tchem. Jak sprawić, aby był to czas radości...
czytaj dalejFundacja Zwalcz Nudę zaprasza na kolejną serię warsztatów kulinarnych. Co tym razem czeka młodych kucharzy?
Polska Wigilia - kluski z makiem i kisiel żurawinowy. Każdy doprawia mak tak jak lubi, ktoś ze skórką pomarańczowa a ktoś bez orzechów - każdy przyrządzi swój mak szefa! Zimny kisiel żurawinowy ze śmietaną to wigilijny przysmak nie tylko dzieci. Lubicie rzadki do picia czy gesty do jedzenia łyżeczką?
Zajecia poprowadzi Monika Węgrzyn, która jest dziennikarką od lat propagującą zdrowy styl życia. Współpracowała z magazynem "Moda na zdrowie", a obecnie prowadzi dział kuchni w magazynach "Żyjmy dłużej" i "Superlinia". Pisze też w magazynie dla rodziców "Gaga". Współpracuje z programem Miasta Warszawy "Wiem, co jem". Brała udział w warsztatach dla edukatorów kulinarnych prowadzonych przez fundację "Szkoła na widelcu". Mama trójki dzieci w bardzo różnym wieku. Miłośniczka kaszy jaglanej i innych tradycyjnych smaków kuchni polskiej.
Zajęcia są prowadzone na terenie warszawskiego BioBazaru, dzięki czemu mamy stały dostęp do najlepszych, ekologicznych produktów. W trakcie warsztatów rodzice mogą pomagać swoim dzieciom lub spędzić czas w najbardziej BIO miejscu Warszawy.
Zapraszamy dzieci w wieku od 4-10 lat.
Warsztaty odbywają się pod honorowym patronatem Rzecznika Praw Dziecka.
Termin: 19 grudzień 2015
Godzina: 11:00
Miejsce: Warszawski BIOBAZAR, ul. Żelazna 51/53, Hala 3
Strona organizatora: Warsztaty kulinarne
Tylko zalogowani Użytkownicy portalu rodzinnego Tatento.pl mogą dodawać komentarze.
Zaloguj się
Jeżeli nie masz jeszcze konta - zarejestruj się
Zapomniałeś hasła - przypomnij je.
© 2021 E-maNufactura
Zarejestruj się jako osoba prywatna i stwórz stronę swojego dziecka
Zarejestruj się jako firma i załóż punkt przyjazny dzieciom
Zaloguj się jako osoba prywatna i stwórz stronę swojego dziecka
Zaloguj się jako firma i załóż punkt przyjazny dzieciom